ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Προσανατολισμένη στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών ομορφιάς η εταιρεία Urbane Group δημιούργησε το Urbane Skin-City Spa, ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς, ευεξίας, Spa & Wellness που διακρίνεται από την υψηλή αισθητική των πλέον καταξιωμένων Spa ανά τον κόσμο και καθορίζεται από τη σύγχρονη μεθοδολογία, σύμφωνα με τα πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα παγκοσμίως, στην οδό Κανάρη 23 στο Κολωνάκι.

Στο Urbane Skin η σύγχρονη προσέγγιση, η προσωπική εξυπηρέτηση, ο σεβασμός στην περιποίηση της επιδερμίδας και του σώματος, όπως και η ομάδα αισθητικών και ειδικών, με επικεφαλής την εμπνεύστρια του Spa, Διευθύνουσα Σύμβουλο του και Beauty Expert στον χώρο της Ομορφιάς, Τζωρτζίνα Καρέλλα, «υπογράφουν» υπεύθυνα την άριστη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών καινοτόμας αισθητικής και εγγυώνται το άρτιο και άμεσο αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία του Urbane Skin, επικεντρωμένη στο τρίπτυχο «Savoir Faire – Beauté – Vivre», είναι αυτή που, εν τέλει, κάνει τη διαφορά, καθώς επιτρέπει να συνδυάζει μοναδικά την τεχνογνωσία της επιστήμης της ομορφιάς με τη φιλοσοφία ενός σύγχρονου City spa.

Η επιλογή των προϊόντων και των συστατικών είναι άμεση προτεραιότητα για το Urbane Skin. Επιπλέον, η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά δύο οίκους επαγγελματικών καλλυντικών στην Ελλάδα, τη Bio Jouvance Paris και την Ema Clinical. Πρόκειται για δύο καινοτόμες εταιρείες με διεθνείς διακρίσεις που φέρουν τη σφραγίδα σε πρωτοποριακά προϊόντα με βάση τη βοτανοθεραπεία, τη γεμοθεραπεία και τα ευεργετικά οφέλη τους.

Τα βασικά σημεία που τοποθετούν την URBANE GROUP στην κορυφή.

 

1. H Urbane Group είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο των διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων καλλυντικών Bio Jouvance Paris και EMA Clinical (Exclusive Medical Advancement).
2. Προσηλωμένη στο τρίπτυχο «Savoir Faire – Beauté – Vivre!» η Urbane Group, υπογράφει την παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας αισθητικής, ενώ παράλληλα εγγυάται τον επιτυχή συνδυασμό κλασικής και μοντέρνας αισθητικής, με σκοπό πάντα το άριστο αποτέλεσμα στις εφαρμογές θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος.
3. Ο οίκος επαγγελματικών προϊόντων Bio Jouvance Paris εφαρμόζει την κατοχυρωμένη τεχνική Biogaphyt™, τη Γεμμοθεραπεία και την τεχνική «Live Cell». Τα προϊόντα βασίζονται στην Κυτταροθεραπεία η οποία αποτέλεσε την έμπνευση για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη των θεραπειών της μάρκας, με σημαντικότερη ανακάλυψη αυτή της Κρυοθεραπείας βασισμένη σε φυτικά βλαστοκύτταρα.
4. Η σειρά EMA Clinical περιλαμβάνει προϊόντα αισθητικής ιατρικής, απολέπισης με οξέα φρούτων ΑΗΑ και επανόρθωσης που εφαρμόζονται σε ιατρεία δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής.
5. Τα προϊόντα Bio Jouvance Paris και EMA Clinical παρασκευάζονται στη Γαλλία και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ., ενώ διατίθενται σε επαγγελματικές συσκευασίες προοριζόμενα για επαγγελματίες αισθητικούς, ινστιτούτα ομορφιάς, ιατρούς, Spas και Medical Spas.
6. Παράλληλα, επιλεγμένα προϊόντα διατίθενται σε ειδικές συσκευασίας λιανικής για τον καταναλωτή. Βρείτε τα στο URBANE SKIN: Exquisite Beauty Destination!

WHO IS WHO

Η Τζωρτζίνα Καρέλλα είναι μια πολυδιάστατη προσωπικότητα που δεν εφησυχάζει ποτέ, ως γνήσια λάτρης της τελειότητας και των καινοτόμων επιτευγμάτων. Έχοντας διατελέσει ανώτατο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στη βιομηχανία της ομορφιάς, στον τομέα της Διοίκησης και στο χώρο της επικοινωνίας στο εξωτερικό, ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τη διαφορά στο χώρο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Διαθέτει άποψη και στυλ που πλαισιώνονται από τον κοσμοπολίτικο αέρα της και διέπονται από ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, βαθιά γνώση του αντικειμένου της, με ικανότητα στην ανάπτυξη νέων ιδεών και προϊόντων. Στο εύρος των συνεργασιών της περιλαμβάνονται κορυφαία ονόματα της ομορφιάς καθώς και πρωτοπόρες εταιρείες καλλυντικών, ενώ έχει να επιδείξει όχι μόνο μια προσωπική δημιουργική πορεία αλλά και την επίτευξη των στόχων της και του οράματός της.

Οι ανώτατες σπουδές και η ενασχόλησή της στα πεδία της Διοίκησης και της Επικοινωνίας την καθιστούν μια γυναίκα διεθνών προδιαγραφών η οποία δίνει νέα πνοή, διάσταση και προοπτική στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας.

Τζωρτζίνα Καρέλλα – CEO Urbane Skin
MBA – Strategic Management