SPA ETIQUETTE

Το Spa Etiquette είναι δημοφιλές και διαδεδομένο και οι μυημένοι σ’ αυτό αισθάνονται ευχαρίστηση και ασφάλεια λειτουργώντας σε συνθήκες που έχουν κατοχυρωθεί μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και κανονισμούς. Το Urbane Skin Spa έχει μεριμνήσει, προβλέψει και εντρυφήσει σ’ αυτό που τα καταξιωμένα Spa, Resorts και Ινστιτούτα Ομορφιάς παγκοσμίως, αποκαλούν “Βασικούς Κανόνες Spa Etiquette” (Πρωτόκολλο Συμπεριφοράς).
Ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες spa, το Urbane Skin εγγυάται να μετατρέψει την επίσκεψη σας σε μοναδική απόλαυση.

✓ Όλα στην ώρα τους…
Χαρίστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστεί και να νιώσει χαλαρά. Ελάτε στο spa 10 λεπτά νωρίτερα! Είναι αρκετά για το Urbane Skin. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε το ιατρικό ιστορικό επισκέπτη, έτσι ώστε να κάνουμε την θεραπεία σας πσιο αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλή.

✓ Take a break
Είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο πως δεν μπορείτε να χαλαρώσετε με ανοιχτό κινητό, ειδικά αν σας καλούν και πρέπει να απαντάτε σε κλήσεις ή να ελέγχετε τα emails σaς. Ξεχάστε για λίγο το κινητό σας· απενεργοποιήστε πριν από τη θεραπεία ή τοποθετήστε το στη λειτουργία του αθόρυβου.

✓ Απαραίτητη η συμβολή σας
Πριν από το ραντεβού σας πιθανόν να ερωτηθείτε για το αν προτιμάτε γυναίκα ή άντρα θεραπευτή. Αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, τότε το Urbane Skin θα επιλέξει τον κατάλληλο για την περίπτωση σας.

Οι αισθητικοί και οι θεραπευτές του Urbane Skin, επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια τεχνογνωσίας, ποιότητας της προσωπικότητας, του ήθους και της επαγγελματικής τους αρτιότητας, γνωρίζουν τα όρια και σέβονται την ιδιωτικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε επισκέπτη του spa.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, νιώστε άνετα και ελεύθερα. Μιλήστε με τον θεραπευτή σας για το αν θέλετε κάποια αλλαγή, παραδείγματος χάριν στην πίεση που σας ασκεί (έντονη, μεσαία ή ελαφρά) ή στο είδος και την ένταση της μουσικής που προτιμάτε κατά τη διάρκεια του μασάζ ή για οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να γίνεται διαφορετικά. Το να νιώθετε άνετα και ελεύθερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Urbane Skin. Να θυμάστε πως ο θεραπευτής σας είναι εκεί για να σας βοηθήσει να απολαύσετε τη θεραπεία σας.

✓ Γύμνια
Το Μασάζ στο Urbane Skin απαιτεί άμεση επαφή με το δέρμα, αλλά ποτέ το σώμα δεν είναι τελείως εκτεθειμένο. Μόνο το τμήμα του σώματος που μαλάσσεται εκτίθεται. Μπορείτε να κρατήσετε τα εσώρουχά σας εάν αυτό σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζετε πως αυτό μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση του θεραπευτή στους μύες που είναι πιθανότατα καλυμμένοι. Στο Urbane Skin προσφέρονται εσώρουχα μιας χρήσης για τη δική σας άνεση και υγιεινή.
Αν προγραμματίσετε ολιστική ανανέωση προσώπου και σώματος, δηλαδή δύο θεραπείες μαζί, είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με τη θεραπεία σώματος και μετά να προχωρήσετε σ’ αυτήν του προσώπου.

✓ Επιτρέπεται η συζήτηση;
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορείτε να συμπεριφερθείτε όπως αισθάνεσαι, πάντα σε κόσμιο πλαίσιο! Δηλαδή μπορείτε να μιλάτε ή να μένετε σιωπηλός, εάν σας ευχαριστεί. Εσείς θα επιλέξετε εάν θέλετε επικοινωνία ή απόλυτη ησυχία. Ο θεραπευτής είναι εκπαιδευμένος ώστε να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας. Γενικότερα καλό θα ήταν οι ομιλίες να είναι σε χαμηλούς τόνους μέσα στο spa και για δική σας χαλάρωση αλλά και για τους υπόλοιπους θεραπευομένους.
Μετά το πέρας της συνεδρίας, ο θεραπευτής θα σας αφήσει να ντυθείτε και να ετοιμαστείτε για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια θα σας οδηγήσει στο σαλόνι για να προετοιμάσει το δωμάτιο για τον επόμενο επισκέπτη.

✓ Επιτρέπεται το φιλοδώρημα;
Το φιλοδώρημα είναι στη διακριτική σας ευχέρεια. Ευχαριστούμε!

✓ Ακυρώσεις
Στο Urbane Skin ισχύει πολιτική ακύρωσης 24 ωρών με την προϋπόθεση της έγκαιρης ενημέρωσης. Διαφορετικά, υπάρχει πιθανότητα χρέωσης. Αν γνωρίζετε ότι δεν είναι εφικτό να έρθετε στο ραντεβού σας, ενημερώστε το spa το συντομότερο δυνατό ή τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Ένας ειδικός θεραπευτής μπορεί να έρθει στο spa αποκλειστικά για σας, άρα η έγκαιρη ενημέρωση της ακύρωσης της θεραπείας σας είναι ένδειξη σεβασμού και προς τον θεραπευτή και προς το πρόγραμμα του spa.