Hydro Dermabrasion: Τhe deep blue beauty

Love your skin, your skin will love you back… αρκεί να βρεις τον τρόπο!

Για το Urbane Skin Spa και τη space technology που διαθέτει στον εξοπλισμό του είναι απλώς a piece of cake• Βαθύς καθαρισμός, απολέπιση, αντιγήρανση και άσε το δέρμα σου να χαμογελάσει! Επίλεξε τη θεραπεία που σου αξίζει και δοκίμασε την Hydro Dermabrasion για θεαματική αλλαγή σε χρόνο dt! Γίνε το πρόσωπο που ονειρευόσουν!

Η Υδροδερμοαπόξεση είναι η πιο περίτεχνη και ταυτόχρονα μη επεμβατική θεραπεία δέρματος η οποία ήρθε από το μέλλον αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες. Συνδυάζει πολλές μεθόδους –απλές και σύνθετες– με άμεσο και συναρπαστικό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιεί τη δυναμική του νερού ή έναν ενεργό ορό απολέπισης για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματός, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει έγχυση θρεπτικών συστατικών. 

Know how

Το μηχάνημα της Υδροδερμοαπόξεσης διαθέτει δύο υποδοχείς (μικρές δεξαμενές) υγρών και μία χειρολαβή πολλαπλών χρήσεων. H άκρη της χειρολαβής λειτουργεί ως ψεκαστήρας υψηλής πίεσης που εκτοξεύει διαλύματα ή απεσταγμένο νερό (ζεστό ή κρύο) εγχέοντάς τα βαθιά στους πόρους και απορροφώντας αμέσως τα νεκρά κύτταρα του δέρματος καθώς και τη λιπαρότητα. Η χειρολαβή είναι το βασικό εργαλείο, αλλά οι λειτουργίες του μηχανήματος διαφοροποιούνται αναλόγως με τη θεραπεία που εφαρμόζεται. Ο μηχανισμός προκαλεί μηχανική διέγερση, επεμβαίνοντας στη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος λειαίνοντάς την, χωρίς να ερεθίζει καθόλου την επιδερμίδα.

Κι αφού μιλάμε για νερό, ας θυμηθούμε και την… ξηρά. Την κλασική πλέον, αλλά με εντυπωσιακά αποτελέσματα με κεφαλές από διαμάντι. Πρόκειται για ξηρή απολέπιση με κρυστάλλους διαμαντιού η οποία απολεπίζει εξαιρετικά καλά σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, με έμφαση στις λιπαρές και τις μεικτές, ενώ την αποφεύγουμε στις ευαίσθητες, όταν υπάρχει ροδόχρους ακμή αλλά και ακμή, γενικά. 

What you need – What it does

  • Aφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, επιτρέποντας να αποκαλυφθεί η νέα και σφριγηλή επιδερμίδα. Βελτιώνει αισθητά τη συνολική όψη της επιδερμίδας.
  • Αποσυμφορίζει τους πόρους και αποτρέπει την εμφάνιση ακμής.
  • Ενυδατώνει σε βάθος τους ιστούς.
  • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ προσδίδει ελαστικότητα στο δέρμα.
  • Μειώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών αναδεικνύοντας μία φωτεινή επιδερμίδα.

Επί το έργον

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής με το μηχάνημα της Hydro Dermabrasion χρησιμοποιούμε αποσταγμένο νερό αλλά και άλλα cosmetic fluids όπως τονωτικές λοσιόν, απολεπιστικά προϊόντα σε υγρή μορφή, ήπια οξέα φρούτων ή αμπούλα γλυκολικού οξέος σε ποσοστό 6%.

Όπως προαναφέραμε, η Hydro Dermabrasion είναι εφικτό να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα ή μηχανήματα, ανάλογα τη θεραπεία και τον τύπο δέρματος. Έτσι συνδυάζεται άριστα με το Meso Spray Gun που υπάρχει by default, ως εφαρμογή, πάνω στο μηχάνημα.

Το Meso Spray Gun, ένας τύπος μεσοθεραπείας δηλαδή στοχεύει την περιοχή  με την εφαρμογή της κατάλληλης αμπούλας για ενυδάτωση, αντιγήρανση, θρέψη, λεύκανση.

Οι μικρομοριακές αμπούλες από την πλούσια και διάσημη γκάμα της Bio Jouvance Paris – instant lift, cell booster, apricot extract, vitamin C, marine collagen, Co Q10, hyaluronic acid, iris extract, glycolic acid 6%, skin brightening, DNA plant κ.λπ.– είναι μια εξαιρετική κοσμητική εφαρμογή για σένα που επέλεξες να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες με τον τρόπο της φύσης.

Οι αμπούλες, λόγω του χαμηλού μοριακού βάρους τους, διεισδύουν σε βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας άμεσα, όταν οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί και βοηθούν στην αναστολή της γήρανσης των κυττάρων.

Ένας ακόμα εξαιρετικός συνδυασμός είναι ο ψεκασμός μαζί με καθαρό οξυγόνο, καθώς και η εφαρμογή με τις κεφαλές κρύο-θερμό που διαθέτει το μηχάνημα, προκαλώντας άμεση τόνωση, σύσφιξη και ανόρθωση.

 

Q&A: Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε 

Ε: Πώς να διαλέξω τεχνική; Δερμοαπόξεση με διαμάντι ή Υδροδερμοαπόξεση. Ποιο είναι το κριτήριο;

Α: Στο Urbane Skin Spa διαθέτουμε την πρωτοποριακή μέθοδο της δερμοδιάγνωσης (face mapping & skin diagnosis). Πρόκειται για μια λεπτομερή, διεξοδική χαρτογράφηση του δέρματος, που οδηγεί στο σχεδιασμό της κατάλληλης θεραπείας (υδρο ή διαμάντι) για άμεση ανταπόκριση της επιδερμίδας.

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντι π.χ. καλό είναι να αποφεύγεται όταν υπάρχει ακμή ή εξαιρετικά ευαίσθητο ή ηλιοκαμένο δέρμα. Η Υδροδερμοαπόξεση είναι κατάλληλη λύση για κανονικές, ξηρές και φωτογηρασμένες επιδερμίδες. 

Ε: Η Υδροδερμοαπόξεση είναι κατάλληλη για άντρες και για γυναίκες;

Α: H θεραπεία απευθύνεται σε γυναίκες και σε άντρες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Η διαδικασία κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι ευχάριστη και αναζωογονητική, προσφέροντας μονάχα οφέλη στην επιδερμίδα. Το μηχάνημα της Υδροδερμοαπόξεσης διαθέτει τα απαραίτητα εξαρτήματα και σε συνδυασμό με τα άριστα προϊόντα της Bio Jouvance Paris τα αποτελέσματα είναι εξίσου αποδοτικά και σε άντρες και σε γυναίκες, χαρίζοντάς τους λεία επιδερμίδα, λάμψη και ενυδάτωση. 

Ε: Η Υδροδερμοαπόξεση μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο;

Α: Η θεραπεία μπορεί να γίνει όποτε εσύ αποφασίσεις να την κάνεις. Δεν έχει χρονικούς περιορισμούς, αφού η αναζωογόνηση της επιδερμίδας είναι all time weather.  Παρ’ όλα αυτά, οι καλοκαιρινοί μήνες θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν ένα μικρό… πλεονέκτημα, αφού η ζέστη, η θάλασσα και ο αέρας αφυδατώνουν την επιδερμίδα, οπότε η Υδροδερμοαπόξεση καθίσταται επιβεβλημένη αφενός και άκρως ευεργετική για την επιδερμίδα.